Om MalawiCarsten.

 

Danmarks største specialbutik indenfor akvariefisk.

MalawiCarsten er Danmarks største specialbutik indenfor akvariefisk med sine 300 kvm, mere end 70.000 l. vand og over 370 salgsakvarier. Butikken er beliggende i Gistrup ca. 10 min. kørsel fra Aalborg. Her finder du fisk fra hele verden både til akvarie og havedam.

Vi importerer selv fisk, koraller mm. direkte fra Indonesien, Hawaii og som den eneste i Danmark fra de 3 omkring liggende lande ved Malawisøen – Malawi, Mozambique og Tanzania. I Mozambique findes der kun én fangstation, som har tilladelse til at fange fisk i den del af søen. Som medejer af den fangststation, er MalawiCarsten derfor den eneste som lovligt importerer fisk derfra.

Vi er meget opmærksomme på, at vores leverandører værner om naturen, og at indfangningen foregår så skånsomt for miljø/ fisk som muligt.

 

MalawiCarsten ® er et registreret varemærke.

Dette er din sikkerhed for kvalitet. Vi forhandler ikke fisk, som er indfanget på ulovlig vis i nationalparker.
Morale, dyrevelfærd og etik er noget vi prioriterer meget højt.

Noget af det vi vægter højt er personlig service, korrekt kunderådgivning hver gang og tilfredse kunder.

MalawiCarsten engagerer sig i lokalområderne ved Malawisøen bl.a. med støtte til lokale skoler. I Malawi startede vi i 2009 et projekt som vi kalder ”Sponsorfisk”, som støtter børns skolegang på Chipoka 2nd Primary School. Der kan læses mere om dette projekt under sponsorfisk.

 

Malawisafari.

MalawiCarsten arrangerer også Malawisafari med dykkerture til Malawi-søen. På safariturene er der mulighed for, at fange fisk til sit eget akvarie, enten selv eller sammen med fangerne og MalawiCarsten. På disse ture er der også rig mulighed for at studere fiskenes naturlige miljø og opleve hvordan lokalbefolkningen lever. Basen er altid en fangststation, hvor der er rig mulighed for at få fornemmelsen af hverdagen på denne samt få et lille indblik i arbejdsgangen imens man er der.Læs mere om safariturene her:

 
Det gik i fisk…

Carsten har i dag 32 års (2011) erfaring indenfor akvariefisk - opdræt, filtrering, sygdomsbehandling, vandkemi mm. Interessen for fisk startede allerede da Carsten var 4 år gammel, hvor han fik 3 guppyer og noget javamos foræret af naboens børn. Interessen blev kun større derefter og i 2006 slog han dørene op til dét som vi alle i dag kender som Danmarks største specialforretning ”MalawiCarsten” med alt til akvarie og havedamsfisk i Gistrup.

Interessen har med tiden udviklet sig, ikke kun inden for fiskearterne, men også for teknikken omkring akvarier bl.a. udvikling af akvariecomputer som kan styre og regulere alt lige fra lys, pumpehastighed osv. ud fra brugerdefinerede grænseværdier eller loggede data fra fiskenes oprindelsessteder. Fotografering er også en stor passion både i akvarier og fiskenes naturlige miljø.

I 2013 har Carsten været med i TV programmet Kig Ind hvor følgende bla. har været sendt

 

Search

Afstemning

Kontakt Info

 
 

MalawiCarsten

E-mail: kontakt@malawicarsten.dk

Service til hørehæmmede

 

 Nyhedsbrev 

  

MalawiCarsten ® er et registreret varemærke

  

 

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)